Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (300 g) marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 rkl punaista currytahnaa
- 1 prk (70 g) tomaattipyreetä
- 1 sipuli
- 1 l kanalientä
- ½ pussia (à 350 g) pätkäspagettia
- 200 g wokkivihanneksia
-
1 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista fileesuikaleet Oivariini rasvassa kattilassa
- Lisää pannulle currytahna, tomaattisose ja hetken päästä sipulit. Sekoittele ja paista pari minuuttia.
- Lisää kanaliemi (1 l vettä + 2 kanaliemikuutiota). Kuumenna kiehuvaksi. Lisää wokkivihannekset ja pätkäspagetit. Keitä kypsäksi, n. 5 min.
- Lisää kerma, kuumenna. Lisää hiukan vettä, jos keitto tuntuu liian sakealta.
- Tarjoa leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
76 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
7,8 g
Rasva
2,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.