Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
25 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 sipuli (pieni)
- 1 kg kuorellisia sinisimpukoita
-
1 prk (3 dl)
Valio kermaista currykastikettaValio kermainen currykastike on käyttövalmis curryn makuinen kastike, joka maistuu koko perheelle esimerkiksi kanan, kalan…
- 2 dl kuivaa valkoviiniä
- 1 lime
- 1 ruukku tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele simpukat kylmällä vedellä.
- Kuumenna voi kattilassa. Lisää hienonnettu sipuli.
- Freesaa hetki. Lisää simpukat ja currykastike. Mittaa viini kastikepurkkiin ja ravista. Kaada viini simpukoiden joukkoon. Lisää myös lohkottu lime.
- Peitä tiiviillä kannella. Anna kiehua ja simpukoiden kypsyä kastikkeesta muodostuvassa höyryssä, kunnes ne avautuvat n. 5-10 min.
- Viimeistele tuoreella korianterilla.
- Keittämisen aikana simpukan tulee avautua. Älä syö avautumattomia simpukoita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
91 kcal
Proteiini
9,7 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.