Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
1.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
pyöreää pizzaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (230 g)
Gold&Green® Delikaura® Grillattu tomaattiaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Delikaura® sopii monen lautaselle. Se on herkkuproteiini kaurasta ja palkokasveista…
- 3 dl (300 g) tomaattikastiketta
- 2 rkl barbeque-kastiketta
- 2 valmista pizzapohjaa
-
300 g (6 dl)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
- 1 punasipuli
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 100 g (1 dl) aurinkokuivattuja tomaatteja
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita Delikaura, tomaattikastike ja bbq-kastike.
- Levitä seos pizzapohjalle. Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Lisää punasipuliviipaleet, puolitetut kirsikkatomaatit ja aurinkokuivatut tomaatit.
- Paista pizzat yksi kerrallaan uunin keskitasolla 200 asteessa 8 - 10 min, kunnes juustoraaste on kauniin ruskea.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
206 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
14,8 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.