Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g spagettia
- 6 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- 1 rkl kuivattua chiliä
- 1 dl oliiviöljyä
-
1 pkt (230 g)
Gold&Green® Delikaura® Chili-inkivääriä100 % kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Delikaura® sopii monen lautaselle. Se on herkkuproteiini kaurasta ja…
- ½ dl lehtipersiljaa hienonnettuna
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg suolaa
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 0 kg sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Kuullota pannulla oliiviöljyssä valkosipuli ja chili. Lisää Delikaura ja paista hetki.
- Lisää keitetty, valutettu spagetti ja hienonnettu persilja. Sekoita.
- Mausta pippurilla, tarkista suola.
- Tarjoa Mustaleima juuston kera, purista päälle hiukan sitruunamehua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
373 kcal
Proteiini
12,5 g
Hiilihydraatti
41,3 g
Rasva
16,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
4,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- suolaa
- Valio Mustaleima™ raastetta
- sitruunamehua
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.