Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Delikaura­hodarit

Kasvishodareissa maistuu aavistus aasian makuja yhdistettynä rosmariiniporkkanoihin.

Delikaurahodarit
Delikaurahodarit

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
hodaria
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Porkkanoiden paistamiseen

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ½ tl sormisuolaa
  • 1 vartta rosmariinia hienonnettuna
  • ½-1 pkt (230 g) Gold&Green® Delikaura® Chili-inkivääriä
  • 4 porkkanaa
  • 8 hot dog -sämpylää
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl Valio Keittiön turkkilaista jogurttia
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 tl currya

Porkkanoiden paistamiseen

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ½ tl sormisuolaa
  • 1 vartta rosmariinia hienonnettuna

Ohje

  1. Leikkaa porkkanat pitkittäin neljään lohkoon, lado leivinpaperille uunipellille. Hiero porkkanoihin öljy ja mausteet.
  2. Paista 225 asteessa 15 min. Murenna myös Delikaura pellille viimeisen 2 - 3 minuutin ajaksi.
  3. Sekoita majoneesi, jogurtti, sinappi ja curry.
  4. Täytä hodarit.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 270 kcal
Proteiini 6,5 g
Hiilihydraatti 25,1 g
Rasva 15,3 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 2,9 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1