Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
hodaria
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
½-1 pkt (230 g)
Gold&Green® Delikaura® Chili-inkivääriä100 % kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Delikaura® sopii monen lautaselle. Se on herkkuproteiini kaurasta ja…
- 4 porkkanaa
- 8 hot dog -sämpylää
- 1 dl majoneesia
-
1 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1 tl currya
Porkkanoiden paistamiseen
- 2 rkl oliiviöljyä
- ½ tl sormisuolaa
- 1 vartta rosmariinia hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa porkkanat pitkittäin neljään lohkoon, lado leivinpaperille uunipellille. Hiero porkkanoihin öljy ja mausteet.
- Paista 225 asteessa 15 min. Murenna myös Delikaura pellille viimeisen 2 - 3 minuutin ajaksi.
- Sekoita majoneesi, jogurtti, sinappi ja curry.
- Täytä hodarit.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
272 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
25,3 g
Rasva
15,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.