Delikaurarullat
Delikaurarullat ovat täydellinen suolainen herkku illanistujaisiin tai vaikkapa brunssille! Voit käyttää valmistuksessa mitä tahansa Delikaura-makua tai vaihtaa halutessasi pizzakastikkeen pestoon. Vegaaninen tarjottava sopii moneen ruokavalioon! Reseptin on luonut Salla Jokinen, jonka vegaanisia reseptejä löydät myös Instagramista @sallajokin.
Valmistusaika
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni220°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (à 400 g) iso lehtitaikinalevy
- 1 dl pizzakastiketta
-
½ pkt (à 230 g)
Gold&Green® Delikaura® Grillattu tomaattiaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Delikaura® sopii monen lautaselle. Se on herkkuproteiini kaurasta ja palkokasveista…
-
¾ pussi (100 g)
Valio Oddlygood® Veggie mozzarella raastettaValio Oddlygood® Veggie mozzarellan makuinen raaste on järisyttävän herkullinen kasvipohjainen vaihtoehto pizzan päälle, toasteihin, keittoihin…
Viimeistelyyn
- 0 kg tuoretta basilikaa
Ohje
- Kauli sulatettu lehtitaikinalevy ohuemmaksi ja levitä päälle pizzakastiketta. Ripottele päälle Delikaura Grillattu tomaattia sekä Veggie raastetta.
- Kääri lehtitaikina täytteineen rullaksi ja leikkaa rullasta noin 3 cm kokoisia paloja, jotka asetellaan uunipellille. Rullien päälle voi ripotella vielä hieman Veggie raastetta.
- Laita Delikaurarullat uuniin 220 asteeseen noin 15–17 minuutiksi. Viimeistele tuoreella basilikalla.
Katso lisää reseptejä
Reseptin ravintosisältö / 100 g
- tuoretta basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.