Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (230 g)
Gold&Green® Delikaura® Grillattu tomaattiaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Delikaura® sopii monen lautaselle. Se on herkkuproteiini kaurasta ja palkokasveista…
- ½ dl tacokastiketta
- 12 tacokuoria
Salsa
- 3 tomaattia
- 1 paprika
- 2 kypsää avokadoa
- ½ punasipuli
- 1 limen mehu
- 1 ruukku tuoretta korianteria
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Paistamiseen
- 0 kg öljyä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin salsa. Kuutioi tomaatit, paprika ja avokado. Viipaloi punasipuli. Sekoita kasvikset varoen kulhossa. Mausta limemehulla, hienonnetulla korianterilla, suolalla ja pippurilla.
- Paista Delikaura öljyssä rapsakaksi. Lisää joukkoon tacokastike.
- Lämmitä taco-kuoret pakkauksen ohjeen mukaan.
- Täytä tacot lusikoimalla Delikaura ja salsaa kuorien sisälle. Viimeistele tuoreella korianterilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
237 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
23,4 g
Rasva
12,5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- öljyä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.