Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Deviled eggs eli täytetyt kananmunat

Deviled eggs eli paholaisen munat on amerikkalainen versio täytetyistä kananmunista. Paholaisen munissa täyte on usein tulinen, mistä nimi juontaakin juurensa. Tässä ohjeessa on kolme erilaista täytettä miedosta hiukan tulisempaan.

Deviled eggs eli täytetyt kananmunat
Deviled eggs eli täytetyt kananmunat

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 6 kananmunaa

Täyte 1

  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® kevyt tilli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda tillin makua…
    Valio Viola® kevyt e200 g tilli tuorejuusto laktoositon
  • 150 g kylmäsavulohta
  • 1 varsi kevätsipulia
  • mustapippuria myllystä

Täyte 2

Täyte 3

  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® kevyt yrtti tuo vaihtelua leivälle ja maustaa lempeästi myös keitot ja kastikkeet. Levitä…
    Valio Viola® kevyt e200 g yrtti tuorejuusto laktoositon
  • 100 g kurkkua
  • 2 rkl kaprista
  • mustapippuria myllystä
  • 6 kananmunaa

Täyte 1

  • 1 rasia (200 g) Valio Viola® tilli tuorejuustoa
  • 150 g kylmäsavulohta
  • 1 varsi kevätsipulia
  • mustapippuria myllystä

Täyte 2

  • 1 rasia (200 g) Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuusto
  • 150 g (3 dl) kinkkua
  • 25 g rucolaa
  • mustapippuria myllystä

Täyte 3

  • 1 rasia (200 g) Valio Viola® yrtti tuorejuustoa
  • 100 g kurkkua
  • 2 rkl kaprista
  • mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä munat 8 min, jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja puolita puhtaalla veitsellä.
  2. Valitse täyte ja sekoita ainekset hienonnettuna. Säästä hiukan aineksia koristeluun.
  3. Laita munanpuolikkaat tarjoiluvadille, lusikoi päälle täyte ja koristele.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 143 kcal
Proteiini 10,2 g
Hiilihydraatti 2,3 g
Rasva 10,6 g
Tyydyttynyt rasva 4,8 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1