
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 3 kananmunaa
- 2 dl fariinisokeria
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 100 g kermatoffee - makeisia, Fazer Dumle
Kuorrutus
-
½ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1-2 tl pikakahvijauhetta
- 120 g kermatoffee - makeisia, Fazer Dumle
- 2 dl tomusokeria
- ripaus sormisuolaa
- 3 kananmunaa
- 2 dl fariinisokeria
- 100 g Valio voita
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 100 g kermatoffee - makeisia, Fazer Dumle
Kuorrutus
- ½ dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 50 g Valio voita
- 1-2 tl pikakahvijauhetta
- 120 g kermatoffee - makeisia, Fazer Dumle
- 2 dl tomusokeria
- ripaus sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vuoraa vuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla.
- Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon sulatettu voi. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita vuoroin kerman kanssa taikinan joukkoon. Sekoita opuksi kolmeen osaan leikatut makeiset taikinan joukkoon. Levitä taikina vuokaan.
- Paista uunin keskitasolla 20 min. Anna jäähtyä.
- Valmista kuorrute: Mittaa ainekset kattilaan. Sekoittele miedolla lämmöllä, kunnes makeiset ovat kokonaan sulaneet. Anna kuorrutteen jäähtyä hetki, jos se on kiehuvan kuumaa. Valuta jäähtyneen pohjan päälle.
- Koristele halutessasi nonparelleilla tai makeisilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
385 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
52 g
Rasva
17,3 g
Tyydyttynyt rasva
10,2 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.