Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl keltaisia rusinoita
- 1 pkt (100 g) sukaatteja
- 85 g (1 dl) säilykekirsikoita
- 2 rkl mantelilikööriä, rommia tai kirsikoiden lientä
-
200 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 3 kananmunaa
- 260 g (4 dl) vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
-
½ dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa rusinat, sukaatit ja paloitellut kirsikat kulhoon. Kaada päälle mantelilikööri. Anna maustua, sekoita välillä.
- Vatkaa pehmeä voi ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen välillä hyvin vatkaten.
- Yhdistä jauhot ja leivinjauhe. Ota pieni osa jauhoista erilleen ja kierittele siinä liotetut hedelmät. Lisää loppu jauhoseos vuorotellen kerman kanssa voi-sokerivaahtoon kevyesti sekoittaen. Lisää lopuksi jauhotetut hedelmät.
- Kaada taikina 1,8 litran voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista uunin alimmalla ritilätasolla 175 asteessa 60 - 70 min. Peitä kypsennyksen loppuvaiheessa kaksinkertaisella leivinpaperilla, ettei pinta tummu liikaa. Rengasvuoassa kakku kypsyy nopeammin kuin suorakaiteen muotoisessa vuoassa. Tarkista kypsyys kakun keskeltä puisella cocktailtikulla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
364 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
43,8 g
Rasva
17,6 g
Tyydyttynyt rasva
9,7 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.