Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Etanabruschetta

Raakamakkara antaa makua etanoille. Tarjoile alkupalana tai naposteluruokana.

Etanabruschetta
Etanabruschetta

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 12 säilöttyjä etanoita
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1 pala (50 g) purjoa
  • 15 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 50-100 g mausteista raakamakkaraa, esim. Chorizo
  • ripaus suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • ½ maalaispatonki viipaleina
  • 50 g parmesaania raastettuna

Ohje

  1. Huuhtele, valuta ja hienonna etanat. Hienonna myös valkosipuli ja purjo.
  2. Kuullota sipulit paistinpannulla voissa. Lisää etanat. Mausta pieneksi kuutioidulla chorizo-makkaralla, suolalla ja mustapippurilla.
  3. Levitä etanatäyte maalaispatonkisiivuille. Ripottele juustoraaste pintaan ja paahda leipiä uunissa 200 asteessa n. 5 min tai kunnes ovat kauniin kullanruskeita.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal
Proteiini 11,9 g
Hiilihydraatti 18,1 g
Rasva 7,6 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search