Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 säilöttyjä etanoita
- 3 valkosipulin kynttä
- 1 pala (50 g) purjoa
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 50-100 g mausteista raakamakkaraa, esim. Chorizo
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ maalaispatonki viipaleina
- 50 g parmesaania raastettuna
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele, valuta ja hienonna etanat. Hienonna myös valkosipuli ja purjo.
- Kuullota sipulit paistinpannulla voissa. Lisää etanat. Mausta pieneksi kuutioidulla chorizo-makkaralla, suolalla ja mustapippurilla.
- Levitä etanatäyte maalaispatonkisiivuille. Ripottele juustoraaste pintaan ja paahda leipiä uunissa 200 asteessa n. 5 min tai kunnes ovat kauniin kullanruskeita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
192 kcal
Proteiini
11,9 g
Hiilihydraatti
18,1 g
Rasva
7,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.