Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
4.47
tähteä viidestä
15 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kappaletta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 dl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- 1½ dl kylmää vettä
- 2 rkl oliiviöljyä
Täytteet
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 rasia (200 g)
Valio Keittiön mascarponeaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 luomusitruunan kuoriraaste
- ripaus suolaa
- 1 rkl kaprista
Pinnalle
- 150 g kylmäsavulohta
- 0 kg rucolaa
- 0 kg marinoitua punasipulia
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita jauhot ja suola keskenään. Lisää joukkoon vesi ja öljy, vaivaa kimmoisaksi taikinaksi. Peitä taikina kelmulla ja jätä tekeytymään täytteiden esivalmistelujen ajaksi.
- Lämmitä uuni 250 asteeseen. Sekoita ranskankerma ja mascarpone kulhossa. Mausta sitruunankuoriraasteella ja suolalla.
- Jaa taikina kahteen osaan. Kauli taikinat leivinpaperin päällä mahdollisimman ohuiksi.
- Öljyä kaksi puhdasta uunipeltiä. Kumoa taikina öljytyn pellin päälle ja poista leivinpaperi.
- Levitä puolet kastikkeesta pohjien päälle, jätä 1 cm reunasta täyttämättä. Lisää pinnalle kaprikset. Paista 250 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes reunat ovat saaneet väriä ja pohja on rapsakka.
- Lisää pinnalle lohi, rucola ja punasipuli. Viimeistele pinta lopulla kastikkeella. Lopun kastikkeen voit myös tarjota erillisenä dippinä. Rouhi pinnalle mustapippuria.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
237 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
15,3 g
Rasva
16,3 g
Tyydyttynyt rasva
7,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- rucolaa
- marinoitua punasipulia
- suolaa ja pippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.