Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
2.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 3 dl vettä
- 1½ tl kuivahiivaa
- 1 tl suolaa
- 4½ dl vehnäjauhoja
- 2 rkl oliiviöljyä
-
1 pussia (150 g)
Valio maustettua juustoraastetta, ItalianValio Italian style juustoraaste tuo tuulahduksen italialaisen keittiön makuja ja uutta twistiä kokkailuun! Tuunaa tomaateilla…
Pinnalle
- 2 dl kivettömiä oliiveja
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä vesi 42-asteiseksi ja lisää siihen kuivahiiva sekä suola. Lisää jauhot taikinaan vähän kerrallaan. Vaivaa ja lisää juustoraaste sekä öljy sekä juustoraaste (jätä juustoraastetta n. 1 dl pintaripotteluun) loppuvaiheessa. Taikina saa jäädä löysäksi. Kohota n. puoli tuntia.
- Voitele muffinssipellin kolot hyvin oliiviöljyllä. Lusikoi kohonnut taikina vuoan koloihin. Kohota vielä hetki.
- Painele taikinan pintaan sormilla koloja. Ripottele pinnoille loput juustoraasteesta ja paina koloihin oliiveja. Paista uunin alatasolla 225 asteessa n. 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
235 kcal
Proteiini
8,9 g
Hiilihydraatti
26,2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.