Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
24 h
Yhteensä
24 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g lohifileetä
- ¼ dl giniä
- 2-3 rkl karkeaa merisuolaa
- 1 rkl sokeria
- 10 g katajanmarjoja rouhittuna
Kastike
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 1 rkl karkeaa dijonsinappia
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Nypi lohesta ruodot. Nosta filee folion ja leivinpaperin päälle. Nosta folion reunoja hieman.
- Valele lohi ginillä. Yhdistä merisuola ja sokeri. Ripottele kalan päälle. Lisää lopuksi rikotit/murskatut katajanmarjat.
- Kääri kala paperiin ja folioon tiukasti. Laita vielä muovipussiin. Anna graavautua 1 - 1½ vrk kevyen painon alla jääkaapissa.
- Pyyhi valmis kala kuivaksi ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi tarjolle. Sekoita smetanaan sinappi ja ripaus suolaa. Tarjoile kalan kastikkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
214 kcal
Proteiini
15,2 g
Hiilihydraatti
1,8 g
Rasva
15,8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
3,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.