Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kappaletta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 l
Valio tummaa glögiäValio tumma glögi on perinteikäs ja lämmittävä joulunajan juoma. Valion glögeissä käytetään aitoja joulumausteita: kanelia,…
- 3 dl sokeria
- ½ dl agar agar -jauhetta
- 1 pussi glögimausteita esim. Santa Maria
Lisäksi
- 0 kg kuorellisia manteleita
- 0 kg rusinoita
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kattilaan glögi, sokeri ja agar agar. Anna seoksen kiehahtaa sekoittaen.
- Lisää glögimausteet ja jatka keittämistä noin 10 min.
- Nosta kattila liedeltä ja siivilöi glögimausteet pois. Kaada hieman jäähtynyt marmeladiseos makeismuotteihin, karamellivuokiin tai kelmulla vuorattuun vuokaan.
- Jos käytät makeismuotteja voit lisätä jokaiseen muottiin mantelin ja rusinan.
- Anna hyytyä huoneenlämmössä seuraavaan päivään.
- Irrota makeiset vuoista ja leikkaa vuokaan tehty marmeladi paloiksi. Sokeroi halutessasi juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
139 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
31,2 g
Rasva
0,1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kuorellisia manteleita
- rusinoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.