Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
7 h
Yhteensä
7 h 15 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni180°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 175 g gluteenittomia keksejä, esim. digestive tai kaurakeksi
Täyte
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® sitruuna tuorejuustoaValio Viola® sitruuna on raikkaan sitruksinen tuorejuusto, joka saa makunsa aidoista sitruunoista ja sitruunankuoresta. Se…
- 1 dl sokeria
- 5 kananmunaa
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl maissitärkkelystä
- 2 tl vaniljasokeria
- ¼ tl suolaa
Pinnalle
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0 kg marjoja
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi. Murskaa keksit tehosekoittimessa ja sekoita joukkoon voisula. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 23 cm) pohjan ja reunan väliin. Painele keksiseos vuoan pohjalle.
- Vatkaa tuorejuustot ja sokeri notkeaksi. Lisää loput aineet ja vatkaa täyte tasaiseksi. Kaada täyte keksipohjan päälle.
- Kypsennä uunin ala-/keskiosassa 180 asteessa 50 - 60 min.
- Anna kakun jäähtyä ensin hetki huoneenlämmössä ja siirrä se sitten jääkaappiin. Irrota kakku vuoasta vasta täysin kylmänä.
- Viimeistele kakun pinta rennosti ranskankermalla ja marjoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
281 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
17,5 g
Rasva
21,2 g
Tyydyttynyt rasva
11,8 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- marjoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.