Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
3.4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 tl psylliumia
-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3½ dl sokeria
- 3 kananmunaa
- 3 dl perunajauhoja
- 3 dl riisijauhoja
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 tl ksantaania
- 2 rkl kaakaojauhetta
Vuokaan
-
0 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg gluteenitonta korppujauhoa tai mantelijauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Voitele ja korppujauhota n. 1,8 l torvivuoka.
- Sekoita kerman joukkoon psyllium ja anna turvota n. 10 min.
- Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksi kerrallaan koko ajan vatkaten.
- Sekoita keskenään perunajauhot, riisijauhot, leivinjauhe ja ksantaani.
- Lisää kerma-psylliumseos ja kuivat aineet voi-sokeri-munavaahtoon vuorotellen. Sekoita. Ota 1/3 taikinasta erilleen ja sekoita siivilöiden sen joukkoon kaakaojauhe.
- Kaada puolet vaaleasta taikinasta vuokaan. Lusikoi väliin tumma taikina ja päälle loppu vaalea taikina.
- Raidoita kakku pistelemällä haarukalla taikinan läpi sieltä täältä.
- Paista tiikerikakkua uunin keskiosassa 175 asteessa 55 - 60 min tai kunnes kakku on puutikulla kokeiltuna kypsä.
- Anna jäähtyä hetki vuoassa ennen kumoamista.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
387 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
47,3 g
Rasva
20,3 g
Tyydyttynyt rasva
11,5 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio voita
- gluteenitonta korppujauhoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.