
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl gluteenitonta jauhoseosta tumma
- 1 kananmuna
- 1 rkl vettä
- ripaus suolaa
Täyte
- 1 prk (200/150 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
-
½ prk
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 30 g babypinaattia
- 8 (50 g) kirsikkatomaatteja
- 3 kananmunaa
-
2 dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
-
½ -1 pussi (à 150 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
- 100 g Valio Eila® voita
- 3 dl gluteenitonta jauhoseosta tumma
- 1 kananmuna
- 1 rkl vettä
- ripaus suolaa
Täyte
- 1 prk (200/150 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
- ½ prk Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
- 30 g babypinaattia
- 8 (50 g) kirsikkatomaatteja
- 3 kananmunaa
- 2 dl Valio kuohukermaa laktoositon
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- ½ -1 pussi (à 150 g) Valio Juustomestarin cheddar raastetta
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kaikki pohjan aineet keskenään, voi huoneenlämpöisenä, ja levitä voideltuun (Ø 24 - 26 cm) piirasvuokaan.
- Levitä piiraspohjalle valutettu tonnikala ja salaattikuustokuutiot. Puolita kirsikkatomaatit ja lisää täytteeseen pinaattien kanssa. Sekoita kananmunat, kerma, mausteet ja juustoraaste. Levitä piiraan päälle. Lisää halutessasi osa juustoraasteesta pinnalle.
- Paista uunin alatasolla 200 asteessa n. 35 min.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
267 kcal
Proteiini
10,9 g
Hiilihydraatti
12,5 g
Rasva
19,3 g
Tyydyttynyt rasva
10,1 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.