Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g lohifileetä
- 2½ rkl merisuolaa
- 1½ rkl sokeria
- 50 g (1 dl) piparjuurta hienoksi raastettuna
- 5 vartta tuoretta tilliä
Piparjuurikastike
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1 rkl piparjuurta hienoksi raastettuna
- 3 rkl karkeaa dijonsinappia
- ⅓ tl suolaa
- ½ tl sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo lohi. Poista tarvittaessa ruodot ja evät.
- Sekoita suola ja sokeri. Ripota seos kalan pinnalle. Lisää piparjuuriraaste ja tilli varsineen kalan päälle.
- Kääri leivinpaperiin. Laita vielä muovipussiin. Laita kevyt paino kalan päälle. Anna graavautua jääkaapissa 1 - 2 vrk.
- Pyyhi kalan pinta. Leikkaa ohuiksi, nahattomiksi viipaleiksi.
Piparjuurikastike
- Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarkista maku. Lisää halutessasi suolaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
175 kcal
Proteiini
11,9 g
Hiilihydraatti
6,6 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.