Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
tapasta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTillipatongit (2 kpl)
-
2 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- ½ pkt (à 50 g) hiivaa
- ⅓ tl suolaa
- 4 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® tilli tuorejuustoaValio Viola® kevyt tilli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda tillin makua…
Päälle
- 150 g graavisuolattua siika- tai kirjolohifileetä
- 100 g mätiä
- 0 kg tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Murenna joukkoon hiiva. Sekoita.
- Lisää suola. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lopuksi Oivariini.
- Kohota lämpimässä liinan alla kaksinkertaiseksi.
- Kaada taikina jauhotetulle työpöydälle. Vaivaa taikina, jaa se kahtia.
- Kauli palat soikeiksi levyiksi (n. 25 - 40 cm).
- Notkista tuorejuusto nuolijalla ja levitä se taikinalevyjen päälle.
- Rullaa taikinalevyt pitkän sivun suunnalta patongeiksi. Nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille.
- Kohota liinan alla n. 30 min.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 15 - 17 min kunnes patongit ovat kauniin kullanruskeita.
- Leikkaa jäähtyneet patongit viipaleiksi (15 viipaletta / patonki). Päällystä ne pieneksi kuutioidulla graavikalalla, mädillä ja tillillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
224 kcal
Proteiini
10,9 g
Hiilihydraatti
22,2 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.