Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
23 h
Yhteensä
23 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.2
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g siikafileetä
- 2 rkl merisuolaa
- 2 tl sokeria
- 1 rkl rouhittua rosépippuria
- 0 kg valkopippuria myllystä
- 0 kg tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Nypi siikafileistä ruodot pois. Ripottele suola, sokeri ja pippurit fileille. Laita tillinoksia päällimmäiseksi. Tee fileistä tiukka paketti leivinpaperin ja kelmun avulla ja anna kalan maustua kylmässä 1 - 2 vuorokautta
- Pyyhi fileestä mausteet talouspaperilla ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi siivuiksi tarjoiluvadille.
- Tarjoile esim. Kylmän kerma-mätikastikeen kanssa alkupalana tai buffet-pöydässä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
18,3 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
2,1 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
6,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria myllystä
- tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.