Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni180°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
dl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl kaurahiutaleita
- ½ dl auringonkukansiemeniä
- 1 dl kvinoaa
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 rkl ruokokidesokeria
- 1 tl kardemummaa
- 1 dl kuivattuja mulperin marjoja
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kaurahiutaleet ja auringonkukansiemenet.
- Huuhtele kvinoa kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Yhdistä kaurahiutaleseokseen.
- Sulata voi kattilassa. Lisää sokeri ja kardemumma. Kaada kaurahiutaleseokseen ja sekoita.
- Levitä seos leivinpaperille uunipellille. Paahda uunin alatasolla 180 asteessa 10 - 15 min, kunnes se on saanut hieman väriä. Sekoita granolaa muutaman kerran paiston aikana.
- Lisää jäähtyneeseen granolaan hienonnetut mulperin marjat.
- Tarjoa esim. rahkan, jogurtin tai kefiirin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
401 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
31 g
Rasva
25,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,1 g
Ravintokuitu
5,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.