Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.23
tähteä viidestä
13 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g keitettyjä, uusia perunoita
- 3 avomaankurkkua
- 1 nippu kevätsipulia
- 100 g babypinaattia
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Kastike
- 2 dl basilikaa
- 3 valkosipulin kynttä
- 1 sitruunan mehu
- ½ dl oliiviöljyä
- 1 dl cashewpähkinöitä
- 1 tl suolaa
- 2 rkl valkoviinietikkaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä, valuta ja puolita perunat.
- Kuori avomaankurkut, poista siemenosa, viipaloi. Hienonna kevätsipulin valkoinen osa, säästä varret kastikkeeseen. Laita kasvikset isoon tarjoilukulhoon salaattijuustokuutioiden kanssa.
- Soseuta kaikki kastikkeen ainekset sauvasekoittimella tai blenderissä. Kaada kastike salaatin joukkoon.
- Tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi grilliruokien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
105 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
8,9 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.