
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 nektariinia
- 2 banaania
- ½ ananasta
- tuoretta rosmariinia
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa mango-passioValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ dl
Valio 3 hedelmän mehuaValio 3 hedelmän mehu on aivan erityisen ihana aamiaismehu! Rypäle-, appelsiini- ja passiohedelmämehujen sekoitus on…
- 2 nektariinia
- 2 banaania
- ½ ananasta
- tuoretta rosmariinia
Kastike
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa mango-passio
- ½ dl Valio 3 hedelmän mehua
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise nektariinit puoliksi ja poista kivet. Kuori banaanit ja ananas ja viipaloi.
- Grillaa öljytyllä parilalevyllä muutama minuutti, kunnes hedelmät ovat ruskistuneet hiukan.
- Nosta tarjoiluvadille ja viimeistele sormenpäiden välissä hierotuilla rosmariinin lehdillä.
- Sekoita kastike ja tarjoa grillattujen hedelmien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
71 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
11,7 g
Rasva
1,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta rosmariinia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.