Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 varhaiskaali
- 150 g ilmakuivattua kinkkua
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ tl suolaa
- 0 kg tuoretta tilliä
Kastike
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 1 rkl karkeaa dijonsinappia
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kaali kahdeksaan lohkoon. Älä poista kantaa, jotta lohkot pysyvät ehjinä.
- Grillaa kaalit molemmin puolin grillin ritilätasolla muutama min / puoli. Grillaa samaan aikaan myös ilmakuivatut kinkut rapeiksi.
- Sulata voi ja mausta suolalla.
- Nosta kaalit tarjoiluvadille. Kaada päälle voisula ja murenna ilmakuivatut kinkut.
- Viimeistele tuoreella tillillä.
- Tarjoa sinapilla maustetun smetanan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
3 g
Rasva
15,1 g
Tyydyttynyt rasva
8,1 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.