Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg marinoituja broilerinkoipia
Limetti-korianteridippi
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- ½ dl limettimehua
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- 2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Grillaa broilerinkoivet grillissä n. 40 min tai kunnes kypsiä. Tarkista kypsyys luun vierestä.
- Sekoita sillä aikaa dippi: Tyhjennä tuorejuusto sekoitusastiaan. Halkaise limetti, purista mehu juuston joukkoon ja sekoita hyvin. Lisää hunaja, hienonnettu korianteri ja suola hyvin sekoittaen. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa n. 30 min.
- Tarjoa kastike grillattujen broilerinkoipien kanssa. Tarjoa lisänä esim. rapeaa patonkia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
126 kcal
Proteiini
16,2 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.