Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaVartaat
- 16-20 (200 g) jättikatkaravun pyrstöjä
- ½ dl limemehua
- 0 kg sormisuolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
- 0 kg grillivarrastikkuja
Vanilja-chilidippi
- 1 punainen chilipalko
-
1 prk (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- ¼ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna chili ja lisää se tuorejuustoon. Mausta ja laita jääkaappiin tekeytymään.
- Laita varrastikkuihin ravut pituussuunnassa. Mausta lime mehulla, suolalla ja pippurilla.
- Laita vartaat kuumaan grilliin. Kypsennä niitä välillä käännellen n. 5 min tai kunnes kypsiä.
- Tarjoa vartaita dipin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
154 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
7,3 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa
- grillivarrastikkuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.