Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Grillatut jättikatkarapuvartaat

Vaniljainen chilidippi suorastaan kutkuttaa makuhermoja yhdessä grillattujen jättikatkarapujen kanssa.

Grillatut jättikatkarapuvartaat
Grillatut jättikatkarapuvartaat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Vartaat

  • 16-20  (200 g) jättikatkaravun pyrstöjä
  • ½ dl limemehua
  • 0 kg sormisuolaa
  • ¼ tl rouhittua mustapippuria
  • 0 kg grillivarrastikkuja

Vanilja-chilidippi

  • 1 punainen chilipalko
  • 1 prk (200 g)
    Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
    Valio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
    Valio Viola® e200 g vanilja tuorejuusto laktoositon
  • ¼ tl suolaa

Ohje

  1. Hienonna chili ja lisää se tuorejuustoon. Mausta ja laita jääkaappiin tekeytymään.
  2. Laita varrastikkuihin ravut pituussuunnassa. Mausta lime mehulla, suolalla ja pippurilla.
  3. Laita vartaat kuumaan grilliin. Kypsennä niitä välillä käännellen n. 5 min tai kunnes kypsiä.
  4. Tarjoa vartaita dipin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 7,3 g
Rasva 9,6 g
Tyydyttynyt rasva 5,3 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sormisuolaa
  • grillivarrastikkuja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search