
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Vartaat
- 16-20 (200 g) jättikatkaravun pyrstöjä
- ½ dl limemehua
- sormisuolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
- grillivarrastikkuja
Vanilja-chilidippi
- 1 punainen chilipalko
-
1 prk (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- ¼ tl suolaa
Vartaat
- 16-20 (200 g) jättikatkaravun pyrstöjä
- ½ dl limemehua
- sormisuolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
- grillivarrastikkuja
Vanilja-chilidippi
- 1 punainen chilipalko
- 1 prk (200 g) Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
- ¼ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna chili ja lisää se tuorejuustoon. Mausta ja laita jääkaappiin tekeytymään.
- Laita varrastikkuihin ravut pituussuunnassa. Mausta lime mehulla, suolalla ja pippurilla.
- Laita vartaat kuumaan grilliin. Kypsennä niitä välillä käännellen n. 5 min tai kunnes kypsiä.
- Tarjoa vartaita dipin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
154 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
7,3 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa
- grillivarrastikkuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.