Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 300 g) kesäkurpitsa
- 250 g tuoretta parsaa
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 100 g sokeriherneitä
- 1 pkt (200 g) Valio Keittiön grillijuustoa
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Minttuöljy
- ¾ dl oliiviöljyä
- ½ dl tuoretta minttua
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 1 tl raastettua sitruunankuorta ja -mehua
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Tee ensin minttuöljy: mittaa öljy, minttu, valkosipuli, sitruunankuori ja -mehu, suola ja pippuri kapeaan korkeareunaseen astiaan. Soseuta sauvasekoittimella.
- Pese kasvikset. Poista parsan puumainen tyviosa. Paloittele. Viipaloi grillijuusto. Grillaa voissa, kunnes kypsiä. Kaada öljy kasvisten päälle. Ripottele halutessasi pinnalle sormisuolaa ja pippuria myllystä.
- Tarjoa grillattuja kasviksia grillatun liha, broilerin tai kalan lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
128 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
2,4 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.