Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
varrasta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (400 g) esikeitettyjä maissintähkiä
- 1 punainen paprika
- 1 nippu pieniä kesäsipuleita
- ½ rasiaa (125 g) kirsikkatomaatteja
- 250 g makkaroita
Kastike
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 tl sokeria
- 1 rkl tuoretta persiljaa
Lisäksi
- 0 kg grillauskastiketta, puu- tai metallivarrastikkuja
Jaa resepti
Ohje
- Jos käytät puisia vartaita, liota niitä kylmässä vedessä ennen grillausta.
- Paloittele maissit ja paprika. Pujottele ainekset vartaisiin. Sivele pintaan grillauskastiketta.
- Grillaa molemmin puolin kunnes ainekset ovat kuumia ja sipulit hiukan pehmenneitä. (Tai kypsennä uunissa 225 asteessa n. 15 min.)
- Sekoita kastikeainekset sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarjoa kuumien vartaiden kanssa kylmää kastiketta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
91 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
9,5 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- grillauskastiketta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.