
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4 banaania
- 2 dl karamellisoitua maitotiivistettä
- 4 keksiä, bastogne
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaa tai vaniljajäätelöäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 4 banaania
- 2 dl karamellisoitua maitotiivistettä
- 4 keksiä, bastogne
- 2 dl Valio Keittiön kuohukermaa tai vaniljajäätelöä
Jaa resepti
Ohje
- Ota neljä palaa foliota ja leivinpaperia. Laita ne päällekkäin siten, että folio on alapuolella ja nosta reunoja hiukan ylös.
- Kuori ja puolita banaanit pitkittäin, aseta ne folioveneisiin.
- Sulje veneet siten, että päälle jää pieni höyryaukko.
- Kypsennä uunin alaosassa 225 asteessa tai grillissä n. 15 min, kunnes banaanit on kypsyneet.
- Avaa veneet, valuta joukkoon karamellisoitua maitotiivistettä ja murustele päälle keksit. Tarjoa kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
161 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
19,7 g
Rasva
7,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.