Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Grillijuustopita

Grillijuustolla ja kasviksilla täytetty pitaleipä on nopea ja herkullinen lounas. Se kannattaa nauttia suoraan pannulta, jolloin juusto on parhaimmillaan.

Grillijuustopita
Grillijuustopita

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 pitaleipää
  • 1-2 pkt (à 200 g) Valio Keittiön grillijuustoa
  • 1 punasipuli
  • 1 punainen paprika
  • ripaus suolaa
  • 100 g salaattisekoitusta

Kastike

Paistamiseen


Ohje

  1. Valmista ensin kastike: Soseuta ainekset sauvasekoittimella. Anna maustua täytteiden valmistamisen ajan.
  2. Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan. Ajoita lämmitys siten, että täytteet sekä leivät ovat kuumia yhtä aikaa. Halkaiset leivät.
  3. Leikkaa grillijuusto viipaleiksi ja paista ne kullanruskeiksi Oivariini rasvassa molemmin puolin.
  4. Paloittele kuorittu sipuli ja pesty paprika. Kuullota ne Oivariini rasvassa. Mausta suolalla.
  5. Täytä pitaleivät salaatilla, kasviksilla, grillijuustolla ja kastikkeella.
  6. Laita grillitaskuun ja nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal
Proteiini 6,9 g
Hiilihydraatti 16,1 g
Rasva 5,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • Valio Oivariini® juoksevaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search