Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.11
tähteä viidestä
18 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 150 g pennepastaa
- 2 grillimakkaraa
- 1 sipuli (pieni)
-
½ pala (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 2 dl pastan keitinvettä
- 1 tl karkeaa dijonsinappia
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Säästä keitinvettä kastikkeeseen.
- Viipaloi grillimakkarat. Suikaloi sipuli.
- Paahda kuumalla pannulla makkaraviipaleita ja sipuleita hetki. Miedonna lämpöä ja lisää pannulle kuutioitu sulatejuusto, pastan keitinvettä sekä sinappi. Anna juuston sulaa kastikkeeksi.
- Lisää pannulle kypsä valutettu pasta. Sekoita kevyesti ja tarjoile heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
180 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
16,4 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.