
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 150 g pennepastaa
- 2 grillimakkaraa
- 1 sipuli (pieni)
-
½ pala (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 2 dl pastan keitinvettä
- 1 tl karkeaa dijonsinappia
- mustapippuria myllystä
- 150 g pennepastaa
- 2 grillimakkaraa
- 1 sipuli (pieni)
- ½ pala (à 250 g) Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoa
- 2 dl pastan keitinvettä
- 1 tl karkeaa dijonsinappia
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Säästä keitinvettä kastikkeeseen.
- Viipaloi grillimakkarat. Suikaloi sipuli.
- Paahda kuumalla pannulla makkaraviipaleita ja sipuleita hetki. Miedonna lämpöä ja lisää pannulle kuutioitu sulatejuusto, pastan keitinvettä sekä sinappi. Anna juuston sulaa kastikkeeksi.
- Lisää pannulle kypsä valutettu pasta. Sekoita kevyesti ja tarjoile heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
180 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
16,4 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.