Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (400-500 g) kesäkurpitsaa
- 5-6 tomaattia
- 3-4 kesäsipulia
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Voit kokeilla myös:- 1 pkt (250 g) Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa
- 1 pkt (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 rkl basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi kesäkurpitsa ja tomaatit. Hienonna sipulit.
- Revi alumiinifoliosta kuusi reilua palaa ja niiden päälle hieman pienemmät palat leivinpaperia.
- Asettele niille kerroksittain kasviksia ja Koskenlaskija paloja. Mausta suolalla ja pippurilla. Sulje nyytit.
- Kypsennä ne uunissa 225 asteessa 30 min tai grillissä kunnes sipulit pehmenevät.
- Ripottele valmiiden nyyttien pinnalle hienonnettua basilikaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 74 kcalProteiini 4,5 gHiilihydraatti 2,6 gRasva 4,8 gTyydyttynyt rasva 2,7 gRavintokuitu 0,9 gSuola 0,7 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.