Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.57
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 (200 g) sipulia suikaloituna
- 250 g kassleria suikaloituna
-
2 rkl (30 g)
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 (300 g) perunaa suikaloituna
- 1 l vettä
- 2 lihaliemikuutiota
- 2 valkosipulin kynttä
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 1½ tl oreganoa
- ¼ tl mustapippuria myllystä
- ½ tl tabascoa
- 1 tl paprikajauhetta
- ½ tl suolaa
- 1 punainen paprika
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Koristeeksi
- 0 kg hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista sipuli- ja lihasuikaleet kevyesti voissa.
- Lisää perunasuikaleet, vesi, liemikuutiot (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus) ja mausteet. Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä.
- Lisää paprikasuikaleet ja smetana. Anna kiehahtaa.
- Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
75 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
3,2 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hienonnettua persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.