Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g ranskanperunoita
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® suikaleita valkosipuliGold&Green® mureat ja mehevät suikaleet valkosipulilla maustettuna ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä…
- 2 tomaattia
- 1 punasipuli
- ½ dl lehtipersiljaa
- 3 rkl extra virgin oliiviöljyä
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
- 3 naan-leipää
- 1 prk valmista tzatzikia
Jaa resepti
Ohje
- Paista ranskalaiset rapeiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää suikaleet pellille uunin lämpötilasta riippuen viimeisen 10-15 minuutin ajaksi.
- Pese ja viipaloi tomaatit. Kuori ja viipaloi punasipuli. Hienonna persilja. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
- Lämmitä pitaleivät uunissa tai mikrossa.
- Jaa ranskalaiset ja suikaleet lautasille. Tarjoa annos salaatin, pitaleivän ja tzatzikin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
224 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
24,7 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja pippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.