
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Taikina
- 2 kananmunaa
- 2 dl sokeria
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
2 dl
Valio A+™ luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaakaojauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1½ tl ruokasoodaa
- ripaus suolaa
Kuorrutus ja koristeet
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 200 g valkosuklaata
- kakunkoristeita, silmät ja sokerimassa
Taikina
- 2 kananmunaa
- 2 dl sokeria
- 1 dl Valio Oivariini® juoksevaa
- 2 dl Valio A+™ luonnonjogurttia
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaakaojauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1½ tl ruokasoodaa
- ripaus suolaa
Kuorrutus ja koristeet
- 1 prk (3,3 dl) Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
- 2 rasiaa (à 200 g) Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
- 200 g valkosuklaata
- kakunkoristeita, silmät ja sokerimassa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kuorrutus ja koristeet.
Muffinssit
- Sekoita munat ja sokeri. Lisää Oivariini, jogurtti ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi.
- Jaa taikina muffinipellin voideltuihin syvennyksiin tai paperisiin muffinivuokiin.
- Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 15 - 17 min.
Kuorrutus ja koristeet
- Vaahdota kerma. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa kulhossa. Yhdistä sähkövatkaimella sekoittaen tuorejuuston kanssa.
- Lisää kermavaahto kevyesti nostellen.
- Laita kuorrutus pursotuspussiin, jossa on Ø 30 mm:n pyöreäpäinen tylla. Voit myös leikata pursotuspussin kärkeen ison pursotusaukon, mikäli sinulla ei ole tyllaa. Pursotusjälki on kuitenkin parempi tyllan avulla.
- Anna kuorrutuksen jähmettyä jääkaapissa muffinssien valmistamisen ajan.
- Pursota kuorrutus jäähtyneiden muffinssien pinnalle. Aseta silmät paikoilleen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
332 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
27,3 g
Rasva
21,7 g
Tyydyttynyt rasva
10,6 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- kakunkoristeita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.