Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Haamumuffinssit

Sympaattiset haamumuffinssit sopivat perheen pienimpien hurjiin Halloween kemuihin. Suklainen muffinssi maistuu useimmille ja valkoisen haamun hahmokin maustetaan lempeällä valkosuklaalla.

Haamumuffinssit
Haamumuffinssit

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Taikina

  • 2 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 1 dl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 2 dl
    Valio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
    Valio A+™ luonnonjogurtti 1 kg laktoositon
  • 3½ dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1½ tl ruokasoodaa
  • ripaus suolaa

Kuorrutus ja koristeet

Taikina

  • 2 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 1 dl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 2 dl Valio A+™ luonnonjogurttia
  • 3½ dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1½ tl ruokasoodaa
  • ripaus suolaa

Kuorrutus ja koristeet

  • 1 prk (3,3 dl) Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
  • 2 rasiaa (à 200 g) Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
  • 200 g valkosuklaata
  • kakunkoristeita, silmät ja sokerimassa

Ohje

  1. Valmista ensin kuorrutus ja koristeet.

Muffinssit

  1. Sekoita munat ja sokeri. Lisää Oivariini, jogurtti ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi.
  2. Jaa taikina muffinipellin voideltuihin syvennyksiin tai paperisiin muffinivuokiin.
  3. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 15 - 17 min.

Kuorrutus ja koristeet

  1. Vaahdota kerma. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa kulhossa. Yhdistä sähkövatkaimella sekoittaen tuorejuuston kanssa.
  2. Lisää kermavaahto kevyesti nostellen.
  3. Laita kuorrutus pursotuspussiin, jossa on Ø 30 mm:n pyöreäpäinen tylla. Voit myös leikata pursotuspussin kärkeen ison pursotusaukon, mikäli sinulla ei ole tyllaa. Pursotusjälki on kuitenkin parempi tyllan avulla.
  4. Anna kuorrutuksen jähmettyä jääkaapissa muffinssien valmistamisen ajan.
  5. Pursota kuorrutus jäähtyneiden muffinssien pinnalle. Aseta silmät paikoilleen.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 332 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 27,3 g
Rasva 21,7 g
Tyydyttynyt rasva 10,6 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1