Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g tuoreita silakoita
- 1 l vettä
- ½ dl suolaa
Sinappikastike
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl vahvaa sinappia, esim. Dijon
- ¼ tl suolaa
- 1 tl sokeria
- ½ tl mustapippuria
- ½ dl hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Puhdista kalat, jätä halutessasi päät paikoilleen.
- Liuota suola veteen. Käytä kaloja vedessä ennen kypsennystä, että suolautuvat hiukan
- Laita avatut kalat öljyttyyn halsteriin. Kypsennä kuin nuotiolla.
- Yhdistä kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa silakoiden kanssa esim. alkupalaksi tai salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
61 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
0,7 g
Rasva
4,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.