Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 salaatinlehteä (rapeaa)
-
4 rkl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 2 rkl sinappista kurkkusalaattia
- 1 tomaatti
- 2 jauhelihapihviä tai grillipihviä
-
2
Valio Aamupala raikas 12% viipaleitaValio Aamupala® on aurinkoinen ja helppo tapa tehdä voileipä! Nämä suosikkisulatejuustoviipaleet ovat maistuneet aamupalalla ja…
- 0 kg ruohosipulia tai ohuita sipulirenkaita
- 0 kg basilikaa tai herneenversoja
- 2 sämpylää
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo, kuivaa ja revi tai suikaloi salaatti. Sekoita jogurtti ja kurkkusalaatti. Viipaloi tomaatti. Paista pihvit.
- Levitä salaatti sämpylöiden alapuolikkaille ja lisää muut ainekset. Nosta päälle sämpylöiden kansipuolet. Tarjoa/nauti kylmän maidon kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
149 kcal
Proteiini
7,4 g
Hiilihydraatti
16,9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- ruohosipulia
- basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.