
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
2 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 kg naudan paahtopaistia tai kassleria tai hirven paistia
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 iso sipuli
- 3-4 porkkanaa
-
5 dl
Valio 3 hedelmän mehuaValio 3 hedelmän mehu on aivan erityisen ihana aamiaismehu! Rypäle-, appelsiini- ja passiohedelmämehujen sekoitus on…
- ½ dl balsamiviinietikkaa
- 2 laakerinlehteä
- 6 kokonaista neilikkaa
- 6 kokonaista mustapippuria
- 1 rkl piparjuuritahnaa
- 1 tl suolaa
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- tuoretta persiljaa
- 1 kg naudan paahtopaistia tai kassleria tai hirven paistia
- 30 g Valio voita
- 1 iso sipuli
- 3-4 porkkanaa
- 5 dl Valio 3 hedelmän mehua
- ½ dl balsamiviinietikkaa
- 2 laakerinlehteä
- 6 kokonaista neilikkaa
- 6 kokonaista mustapippuria
- 1 rkl piparjuuritahnaa
- 1 tl suolaa
- 2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
- tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa liha poikkisyin reiluiksi kuutioiksi tai suikaleiksi. Ruskista lihapalat voissa paistinpannulla kahdessa erässä. Lisää ruskistamisen loppupuolella hienonnettu sipuli ja viipaloidut porkkanat.
- Siirrä ainekset isoon paistokasariin tai pataan. Lisää päälle mehu ja balsamietikka sekä mausteet
- Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä 1 - 1 1/2 t, kunnes liha on mureaa.
- Lisää kerma. Kuumenna ja anna hautua hetki.
- Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
- Tarjoa hyvän juures-perunasoseen tai keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa. Lisäkkeeksi sopivat myös puolukkasurvos ja maustekurkut.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
95 kcal
Proteiini
10,2 g
Hiilihydraatti
4,4 g
Rasva
3,9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.