Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
3 h 40 min
Yhteensä
3 h 55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
3.86
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl vettä
- ½ rkl kuivahiivaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- 1 kananmuna
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita 41-asteinen vesi, hiiva ja 1/2 dl jauhoja. Jätä pöydälle, kunnes seos kuplii (n. 1/2 h).
- Lisää loput aineet juustoa lukuun ottamatta, vaivaa hyvin. Anna kohota 3 h, paina taikina litteäksi tunnin välein.
- Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ohueksi, pyöreäksi levyksi. Laita juusto taikinalevyn keskelle. Nostele reunat raasteen päälle, niin, että leivän keskellä ei jää ilmaa. Nipistele reunat hyvin yhteen. Kauli tasaiseksi.
- Paista uunin keskiosassa 250 asteessa 10 - 12 min, kunnes leipä on kauniin ruskea.
- Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
244 kcal
Proteiini
14,1 g
Hiilihydraatti
28,4 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.