Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Haudutettua porsaanposkea

Hitaasti pehmeäksi haudutettu porsaanposki ja omenainen kastike yllättää ruokailijat lempeillä vivahteikkailla mauillaan ja lihan mureudellaan.

Haudutettua porsaanposkea
Haudutettua porsaanposkea

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Haudutettu porsaanposki

  • porsaanposkea
  • 2 rkl (30 g)
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 iso sipuli
  • 2 porkkanaa
  • 2 hapahkoa omenaa
  • 1 kanelitanko
  • 3 tähtianista
  • 3 kokonaista neilikkaa
  • ½ ruukkua tuoretta timjamia
  • 2 laakerinlehteä
  • 8 kokonaista mustapippuria
  • 1 l vähäsuolaista lihalientä

Kastike

Haudutettu porsaanposki

  • porsaanposkea
  • 2 rkl (30 g) Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
  • 1 iso sipuli
  • 2 porkkanaa
  • 2 hapahkoa omenaa
  • 1 kanelitanko
  • 3 tähtianista
  • 3 kokonaista neilikkaa
  • ½ ruukkua tuoretta timjamia
  • 2 laakerinlehteä
  • 8 kokonaista mustapippuria
  • 1 l vähäsuolaista lihalientä

Kastike

  • ½ l lihalientä Porsaan haudutusliemi
  • 2 dl Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehua
  • 2 dl (200 g) Valio ruokakermaa laktoositon
  • 50 g Valio Eila® voita
  • ½ dl tuoretta timjamia hienonnettuna
  • ½ dl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
  • sormisuolaa

Ohje

Poski

  1. Ruskista porsaanposket Oivariini rasvassa ja laita uuninkestävään pataan.
  2. Kuori juurekset ja omenat. Pilko lohkoiksi. Lisää mausteet ja yrtit. Kuumenna lihaliemi kiehuvaksi ja lisää pataan. Hauduta uunissa n. 100 asteessa 4 - 5 tuntia.

Kastike

  1. Siivilöi porsaan haudutusliemi ja laita kattilaan omenamehun kanssa. Keitä lientä kasaan kunnes jäljellä on 2 dl . Lisää ruokakerma ja mausta suolalla. Vatkaa joukkoon lopuksi voi. Mausta yrteillä ja suolalla.
  2. Nostele lihat kastikkeen joukkoon.
  3. Tarjoa perunan tai riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 408 kcal
Proteiini 37,3 g
Hiilihydraatti 17,3 g
Rasva 20,3 g
Tyydyttynyt rasva 9,9 g
Ravintokuitu 2,8 g
Suola 40,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1