
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
5 h
Yhteensä
6 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni100°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Haudutettu porsaanposki
- porsaanposkea
-
2 rkl (30 g)
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 iso sipuli
- 2 porkkanaa
- 2 hapahkoa omenaa
- 1 kanelitanko
- 3 tähtianista
- 3 kokonaista neilikkaa
- ½ ruukkua tuoretta timjamia
- 2 laakerinlehteä
- 8 kokonaista mustapippuria
- 1 l vähäsuolaista lihalientä
Kastike
- ½ l lihalientä Porsaan haudutusliemi
-
2 dl
Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
- 2 dl (200 g)
-
50 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ dl tuoretta timjamia hienonnettuna
- ½ dl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
- sormisuolaa
Haudutettu porsaanposki
- porsaanposkea
- 2 rkl (30 g) Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
- 1 iso sipuli
- 2 porkkanaa
- 2 hapahkoa omenaa
- 1 kanelitanko
- 3 tähtianista
- 3 kokonaista neilikkaa
- ½ ruukkua tuoretta timjamia
- 2 laakerinlehteä
- 8 kokonaista mustapippuria
- 1 l vähäsuolaista lihalientä
Kastike
- ½ l lihalientä Porsaan haudutusliemi
- 2 dl Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehua
- 2 dl (200 g) Valio ruokakermaa laktoositon
- 50 g Valio Eila® voita
- ½ dl tuoretta timjamia hienonnettuna
- ½ dl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
- sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
Poski
- Ruskista porsaanposket Oivariini rasvassa ja laita uuninkestävään pataan.
- Kuori juurekset ja omenat. Pilko lohkoiksi. Lisää mausteet ja yrtit. Kuumenna lihaliemi kiehuvaksi ja lisää pataan. Hauduta uunissa n. 100 asteessa 4 - 5 tuntia.
Kastike
- Siivilöi porsaan haudutusliemi ja laita kattilaan omenamehun kanssa. Keitä lientä kasaan kunnes jäljellä on 2 dl . Lisää ruokakerma ja mausta suolalla. Vatkaa joukkoon lopuksi voi. Mausta yrteillä ja suolalla.
- Nostele lihat kastikkeen joukkoon.
- Tarjoa perunan tai riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
408 kcal
Proteiini
37,3 g
Hiilihydraatti
17,3 g
Rasva
20,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
2,8 g
Suola
40,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- porsaanposkea
- sormisuolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.