Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3-4 (200 g) luumua
- 1 (200 g) päärynä
- 1 tl sitruunamehua
-
2 rkl (15 g)
granaattiomenan siemeniäVoit kokeilla myös:
- 2 rkl kuivattuja karpaloita
Kastike
-
½ prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa luumu-kaneliValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 rkl
Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomuValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
- ½ rkl konjakkia
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kastike: Sekoita rahkaan täysmehu ja konjakki. Voit myös valmistaa kastikkeen pelkästä täysmehusta.
- Leikkaa pestyistä luumuista ja päärynöistä ohuita siivuja. Pirskota tai sivele päärynäviipaleille sitruunamehua.
- Lado hedelmäviipaleet tarjoiluvadille tai annoslautasille. Valuta päälle luumu-kanelikastiketta.
- Koristele granaattiomenan siemenillä tai kuivatuilla karpaloilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 66 kcalProteiini 1,5 gHiilihydraatti 9,1 gRasva 1,5 gTyydyttynyt rasva 0,8 gRavintokuitu 2 gSuola 0 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.