Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
5 h
Yhteensä
5 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2½ dl
Valio 3 hedelmän mehuaValio 3 hedelmän mehu on aivan erityisen ihana aamiaismehu! Rypäle-, appelsiini- ja passiohedelmämehujen sekoitus on…
-
2½ dl
Valio Gefilus® mehua omena-rypäleVahvista vastustuskykyä! Valio Gefilus® mehu omena-rypäle + kuitu on miellyttävän raikas koko perheen juoma vaikkapa…
- 2 rkl vaahterasiirappia
Jaa resepti
Ohje
- Makeuta kumpikin mehu 1 rkl:lla siirappia tai hunajaa. Kaada mehu jäätymään jääpalamuotteihin
- Kun mehu on jäätynyt 4-5 t, kaada mehujääkuutiot tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Käytä konetta lyhyin pyrähdyksin kunnes jää on murskaantunut, mutta ei vielä sohjoista. Jos jääpalat ovat puolijäätyneitä, ne voi murskata myös haarukalla.
- Lusikoi jäähdytettyihin laseihin kumpaakin mehumurskaa kerroksittain. Tarjoa heti tai laita valmiit annokset hetkeksi pakastimeen odottamaan tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
70 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatti
16,9 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.