Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 ruukku tammenlehtisalaattia tai jääsalaattia
- 1 ruukku (50 g) rucolaa
- 3 dl (200 g) kivettömiä tummia viinirypäleitä
- 1 pieni tlk ananasviipaletta
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Kastike
- 2 rkl rypsiöljyä tai oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl sokeria
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatinlehdet.
- Pese ja halkaise rypäleet. Poista siemenet. Valuta ja paloittele ananas.
- Revi salaatinlehdet ja kerrostele muiden ainesten kanssa tarjoiluastiaan.
- Sekoita kastikkeen ainekset. Pirskota kastike salaatille juuri ennen tarjoilua tai tarjoa erikseen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
139 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
7,1 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.