Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 165 g simpukkaminipastaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 300 g marinoituja broilerin fileitä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1-2 (300 g) hapahkoa omenaa
- 1 tlk (425/250 g) mangoa
- 2-3 rkl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo, valuta ja jäähdytä. Kaada pasta kulhoon. Sekoita joukkoon ruokakerma
- Pyyhi broilerifileistä marinadi. Leikkaa fileistä pienehköjä kuutioita tai suikaleita. Kypsennä ne pannulla Oivariini rasvassa. Jäähdytä.
- Kuori omenat. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Valuta ja kuutioi mango. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa.
- Tarjoa lisänä salaatinlehtiä ja rapeakuorista leipää
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
143 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
16,7 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.