Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g leipäjuustoa
- ½ (500 g) makeaa melonia
- 200 g salaattia esim. tammenlehti tai rucola
- 1½ pieni punasipuli
- 200 g kylmäsavustettua kirjolohta viipaleina
- 0 kg tilliä
- 0 kg sitruunalohkoja
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio Bulgarian jogurttiaRakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
- 1 rkl sinappia
- 2 rkl hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi juusto ja meloni, revi pesty salaatti, leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi.
- Kokoa aineksista kaunis salaatti laakealle vadille. Lisää lohiviipaleet ja koristele tillillä ja sitruunalohkoilla.
- Sekoita kastike ja tarjoa erikseen salaatin kanssa. Tarjoa alku- tai pääruokasalaattina tuoreen leivän kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
80 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tilliä
- sitruunalohkoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.