Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 150 g kivettömiä viinirypäleitä
- 1 tlk (425/250 g) säilykemangoa
Rouheseos
- 70 g tummaa suklaata rouhittuna
- 65 g pähkinöitä, esim. pistaasi
- ½ tl kanelia
- ½ tl pikakahvijauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää rahka, sitruunamehu ja sokerit.
- Halkaise viinirypäleet. Valuta liemi pois mangosta. Leikkaa hedelmät pieniksi kuutioiksi. Lisää rahkaseokseen.
- Yhdistä suklaarouheeseen rouhitut pähkinät. Lisää kaneli ja murskattu pikakahvijauhe.
- Laita tarjoilulaseihin rahkaseosta, lisää pinnalle rouheseosta. Tarjoa jälkiruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
196 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
18,1 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.