Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl basmatiriisiä tai jasmiiniriisiä
-
4 dl
Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomuValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
- 2-3 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 rkl sitruunamehua
-
1 (250 g)
kypsä mangoVoit kokeilla myös:
- 1 tlk (420/235 g) säilykepersikoita
- 134 g viinirypäleitä
- 2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pinnalle
- 0 kg suolattomia pistaasipähkinöitä rouhittuna
Jaa resepti
Ohje
- Keitä riisejä mehussa, kunnes ne ovat kypsiä ja mehu on imeytynyt riiseihin. (Lisää keittämisen aikana tarvittaessa hiukan mehua.) Jäähdytä.
- Lisää sokerit, sitruunamehu sekä valutetut, pieniksi paloiksi leikatut hedelmät. Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä muihin aineisiin
- Jaa annoslaseihin ja koristele. Tarjoa kylmänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 137 kcalProteiini 1,3 gHiilihydraatti 17,8 gRasva 6,5 gTyydyttynyt rasva 3,8 gRavintokuitu 0,6 gSuola 0 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- suolattomia pistaasipähkinöitä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.