Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.2
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 (à 40-50 g) hillomunkkia
-
1 rasia
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
-
1 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0 kg pakastekuivattua vadelmaa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota tuorejuusto ja kerma sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi.
- Siirrä vaahto ø 6-8 mm:n tyllalla varustettuun pursotinpussiin. Metallinen tylla helpottaa munkkien täyttämistä, mutta selviät ilmankin.
- Paina pursotinpussin kärki munkin sivuosasta sisään ja pursota täyte munkin sisään, niin että vaahtoa jää näkyville myös munkin pintaan.
- Lado täytetyt munkit vierivireen astiaan. Murenna vaniljavaahdon päälle pakastekuivattua vadelmaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
297 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
28 g
Rasva
18,2 g
Tyydyttynyt rasva
8,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- pakastekuivattua vadelmaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.