Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.27
tähteä viidestä
11 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g valmiita pullataikinalevyjä, pakaste
Täyte
-
1 prk (200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
Lisäksi
- 1 kananmuna voiteluun
- 0 kg raesokeria pinnalle koristeluun
Jaa resepti
Ohje
- Sulata valmis pullataikina.
- Kauli taikina suorakaiteenmuotoiseksi levyksi ja levitä sille kreemi. Kääri taikinalevy rullaksi pitkältä sivulta. Nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Jätä saumakohta alapuolelle. Leikkaa rulla terävällä veitsellä vinottain kolmikulmaisiksi paloiksi. Nosta palat pystyyn kapea kohta ylöspäin. Paina sormella kapea kohta alas pöytään saakka, näin leikkauspinnat nousevat ylös. Kohota liinan alla.
- Voitele kohonneet puustit ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 10 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
255 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
43,9 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- raesokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.